Op mijn 14 jarige leeftijd kreeg ik de kans om vrijwilligerswerk te doen in het plaatselijke dierenasiel. Al mijn vrije tijd bracht ik er door, op deze manier deed ik niet alleen heel wat ervaring op met verschillende rassen, karakters, getraumatiseerde honden enz., maar besefte ik elke dag opnieuw, dat dit hetgene was, dat ik voor de rest van mijn leven wilde doen. Dat alleen was niet voldoende, ik wilde het op een totaal nieuwe manier doen. Een manier waar passie en liefde voor de honden voorop staat. Op 20-jarige leeftijd kreeg ik de kans om mijn droom waar te maken & opende ik op 1-7-2006 mijn eigen hondenasiel, een droom die hopelijk nog lang mag blijven duren. Het was een moeilijke start en hobbelig parcours, maar inmiddels mag ik Animal Trust toch met trots een gevestigde waarde noemen. In 2014 is de zaak uitgebreid met een speciaalzaak en een hondenpension, waarbij het spelen met andere honden centraal staat.

Na het veel te snelle verlies van Nono, wilde ik eigenlijk een hele tijd wachten om opnieuw een Keeshond te adopteren. Ik was intussen wel al volledig verkocht aan het ras, dus ging ik wachten tot er ooit eentje afgestaan werd in mijn asiel. Het was (naast Nono) toch al bijna 2 jaar geleden dat er een Keesje binnengekomen was. En toen belden ze plots voor een pup van 3,5 maanden. Ze moest meteen weg omdat ze heel moeilijk zou zijn in omgang. Zo kwam Oona, die geboren is op 1-4-2017, dus veel sneller dan verwacht in mijn leven. Een zalig, pittig hondje, dat ontzettend snel leert. Ze is bij mij sinds 22-7-2017.
Djuro is geboren op 17-10-2005. Hij is een Mechelse Herder, die ik in 2010 adopteerde uit mijn eigen dierenasiel. Hij werd afgestaan omdat hij gehapt had naar hun kind. Na zijn eerste adoptie werd hij terug gebracht omdat hij gegromd had naar familie. Aangezien ik er een enorme klik mee hadden, heb ik beslist hem zelf te houden.

IN MEMORIAM

Ik heb Nono geadopteerd toen hij 11 maanden was. Hij was een ongelooflijk, pittig hondje met een grote persoonlijkheid. Helaas heb ik na iets meer dan een half jaar heel onverwacht al afscheid van hem moeten nemen. Een ontzettend zware tegenslag in mijn leven.


Faith was 9 maanden toen ik haar adopteerde. Ze is net geen 12 jaar geworden. Ik heb haar helaas moeten laten inslapen wegens zware hartproblemen. Ze was mijn eerste kleine hondje. Een fantastisch, energiek meisje, die genoot van de vele lange wandelingen.

Fantastisch team van mensen met een echte passie voor honden!

Anja B.

Openingsuren

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10-12u
Woensdag: 10-12u
Donderdag: 10-12u
Vrijdag: 10-12u
Zaterdag: 10-13u
Zondag: 10-13u
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10-18u. Op smsjes wordt niet gereageerd.