Online foto's

Zit uw hond bij ons op pension of wilt u graag te weten komen hoe een vakantie er bij ons uitziet voor uw hond? Bekijk hier dan de foto's!

Locatie
Ons kleinschalig pension, biedt een maximum aan beweging en aandacht voor elke hond. Het bevindt zich aan onze woning in Melle. We hebben een ruimte met 26 plaatsen en een speciale aparte ruimte voor kleine hondjes met 5 plaatsen.

Sterk en ervaren team
Door onze passie en kennis samen te brengen, vormen we een sterk team om uw hond een aangename en ontspannen vakantie te bezorgen. Ons leven en domein staat dan ook volledig in het teken van honden.

Veel beweging en grote speelweides
Geen buitenkennel, maar buitenactiviteiten! Quality time voor uw hond door te wandelen, lopen, fietsen of spelen en zwemmen op onze speelweide van 1,5 ha met een grote zwemvijver. De honden kunnen zich dus volledig uitleven, alleen of in groep. Ook bij slecht weer krijgen ze hun beweging! De kennels dienen dan ook enkel om te rusten en te slapen. Hierdoor is ons pension vooral geschikt voor actieve, jonge of volwassen honden.

Dagopvang
Dagopvang is ook mogelijk! Zo kan u uw hond een leuke dag bezorgen terwijl u gaat werken, geniet van een daguitstap, verbouwingen doet of u door omstandigheden even wat minder tijd heeft.

Voeding
Indien u uw hond reeds Rescue Pet Food geeft, krijgt hij gratis eten tijdens zijn verblijf in ons pension. Dit kan ook indien u wenst over te schakelen (aankoopverplichting van 1 zak van 10 kg wanneer u uw hond komt ophalen). Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken, gelieve dan zelf voldoende voeding te voorzien.

Meebrengen
U mag uiteraard ook iets extra meebrengen (speelgoed, een eigen dekentje ...) zodat uw hond zich hier meteen thuis voelt. Hou er wel rekening mee dat dit kapot gebeten of vuil kan worden. Een mand, eet- en drinkpot staan hier klaar voor uw hond en hoeft u niet mee te brengen. Gelieve ook het vaccinatieboekje mee te brengen. Uw hond dient gevaccineerd te zijn tegen: parvovirose, hondenziekte & kennelhoest (influenza & bordetellose). Hij moet ook ontwormd en ontvlooid zijn. Neem hiervoor contact op met uw dierenarts. Indien dit niet in orde is of u het vaccinatieboekje niet mee heeft, kunnen wij uw hond niet opvangen!

Brengen en ophalen 7/7
Uw hond brengen en ophalen is elke dag mogelijk van 10-12u en van 16-18u. Gelieve deze uren te respecteren, aangezien wij steeds druk bezig zijn met de honden. Brengen en ophalen buiten de openingstijden kan dan ook niet. De dagen van brengen en ophalen worden altijd aangerekend als een volledige dag. Wij raden aan om uw hond in de voormiddag te brengen, zo heeft hij nog een hele dag tijd om te wennen. Wij kunnen uw hond ook thuis komen ophalen en/of terugbrengen indien gewenst. Hiervoor wordt er 1€ per km gerekend.

Wassen
Hou er rekening mee dat de honden zich elke dag buiten mogen uitleven, dit ook in regenweer of sneeuw. Ze kunnen dus wel vuil worden! Het is wel mogelijk om uw hond te laten wassen voor u hem komt ophalen. De prijs hiervoor is 30€. Dit dient op voorhand vastgelegd te worden en kan enkel indien u uw hond 's avonds komt ophalen. U kan hem ook zelf bij ons wassen voor 15€, hiervoor dient u wel eigen handdoeken en shampoo mee te brengen.


Prijzen

Prijs voor 1 hond is 20 € per dag, vanaf 2 honden in dezelfde kennel is de prijs 15 € per hond (honden in dezelfde kennel moeten zonder toezicht samen kunnen eten). Voor langere verblijven wordt er een korting voorzien na de eerste maand (behalve in juli & augustus). Bij reservatie vragen wij een voorschot van 20 %. Bij annulatie wordt dit niet terugbetaald.

Reserveren is noodzakelijk! Dit gebeurt best via e-mail

Ons erkenningsnummer HK40404965

Animal Trust is voor Dokus een tweede ‘thuis’ geworden. Dokus is opengebloeid tot een leuke, sociale hond en dat is zeker mede dankzij het regelmatig verblijf bij Eline, Kevin en alle andere honden.“

Anke R.

Openingsuren

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10-12u
Woensdag: 10-12u
Donderdag: 10-12u
Vrijdag: 10-12u
Zaterdag: 10-13u
Zondag: 10-13u
De winkel is ook open op dinsdag en donderdag van 16-18u. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10-18u.