Speeluurtjes

Elke week organiseren wij op zondagnamiddag speeluurtjes zodat ook uw hond kan spelen met andere honden.

Om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, worden alle honden vooraf door ons getest. In deze test bekijken we of uw hond al dan niet past binnen onze groepen. Om een afspraak te maken voor deze test, mag u steeds contact opnemen. Gelieve na de test een paar weken op rij langs te komen zodat wij en de andere honden uw hond goed leren kennen. Daarna is het de bedoeling om toch ook minstens 1 à 2x per maand te komen spelen. Het abonnement blijft dan ook maar 6 maanden geldig. Indien dit voor u niet haalbaar is, raden we aan om de speelweide privé af te huren.

Op onze speelweide hebben wij een grote zwemvijver. Honden die achteraf toch niet blijken te passen binnen de groep, zullen voor de veiligheid van de andere honden gevraagd worden het terrein te verlaten. Deelname aan deze activiteit is steeds op eigen risico. Inschrijven is steeds verplicht. Gelieve geen speelgoed of eten mee te brengen (ook niet voor uzelf), aangezien hier de meeste conflicten door ontstaan tussen honden. Gelieve geen vuilnis achter te laten en hondenpoepzakjes mee te brengen.

Tarieven:
€ 10 voor een test (duurt max 30 min)
€ 45 voor een 10-beurtenkaart

Privé afhuren voor eigen hond(en)
Onze grote speelweide is volledig omheind met draad van 1m80, bevat een grote zwemvijver en is mooi ingericht met bomen en zitbankjes.

Ze kan elke dag (7/7) privé afgehuurd worden tussen 10 en 21u, wel rekening houden met de zonsondergang, want er is geen verlichting. Ideaal voor honden, die niet in onze groepen kunnen, maar wel graag alleen of met bevriende honden spelen. Ook leuk voor evenementen zoals verjaardagsfeestje, fokkersbijeenkomst ... Hier heeft u de zekerheid van een afgesloten weide en hoeft u zich geen zorgen te maken dat er nog andere mensen met hun hond op de weide willen, u heeft de speelweide voor u alleen! Gelieve wel enkel honden bij elkaar te laten waarvan u 100 % zeker bent dat het klikt, want bij het afhuren is geen begeleiding voorzien! Om de weide privé af te huren, is uiteraard geen test nodig.

Graag de weide proper houden, vuilnis terug meenemen en de behoeftes van uw hond steeds opruimen. U kan niet los betalen, u neemt dus sowieso een abonnement met 10 beurten. Eén beurt geldt voor 30 minuten. Het maakt niet uit met hoeveel honden en mensen jullie samen komen. Reserveren kan via 0498 66 80 80 (enkel tussen 10 & 12u) of info@animaltrust.be! Indien u nog geen abonnement heeft, gelieve dan sowieso te reserveren via e-mail. Opgelet: reserveren = betalen!


Tarief:
€ 45 voor een 10-beurtenkaart


Privé afhuren voor een asielhond


Wist u dat u de speelweide ook kan afhuren om met een asielhond te spelen? Dit kan wel enkel in de voormiddag tijdens onze openingsuren. Prijs is 5€ per half uur en deze gaat integraal naar het asiel. Zo kan u met uw favoriete asielhond ook eens iets anders doen dan wandelen! Reserveren kan ter plaatse of via info@animaltrust.be! Het is niet toegelaten om eigen hond(en) bij een asielhond te laten. Uiteraard is de speelweide afhuren niet met elke hond mogelijk, sommige zijn hiervoor te moeilijk of te angstig. Vraag ernaar met welke hond dit mogelijk is!


Beschikbaarheid privé afhuren

Reserveren kan via 0498 66 80 80 (enkel tussen 10 & 12u) of info@animaltrust.be!

 

Zalig om onze hond zo te zien ravotten met andere sociale honden!

Annelore V.

Openingsuren

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10-12u
Woensdag: 10-12u
Donderdag: 10-12u
Vrijdag: 10-12u
Zaterdag: 10-13u
Zondag: 10-13u
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10-18u. Op smsjes wordt niet gereageerd.