Speelweide
Onze speelweide is volledig omheind met draad van 1m80, bevat een grote zwemvijver en is mooi ingericht met bomen en zitbankjes. Er staat een drankautomaat.


Privé afhuren voor eigen hond(en)
Ze kan elke dag (7/7) privé afgehuurd worden tussen 10 en 21u, wel rekening houden met de zonsondergang, want er is geen verlichting. Ideaal om alleen in alle rust te zijn of met bevriende honden te spelen. Ook leuk voor evenementen zoals verjaardagsfeestje, fokkersbijeenkomst ... Hier heeft u de zekerheid van een afgesloten weide en hoeft u zich geen zorgen te maken dat er nog andere mensen met hun hond op de weide willen, u heeft de speelweide voor u alleen! Gelieve wel enkel honden bij elkaar te laten waarvan u 100 % zeker bent dat het klikt, want bij het afhuren is geen begeleiding voorzien!

Graag de weide proper houden, vuilnis terug meenemen en de behoeftes van uw hond steeds opruimen. U kan niet los betalen, u neemt dus sowieso een abonnement met 10 beurten. Het maakt niet uit met hoeveel honden en mensen jullie samen komen. Reserveren kan via 0498 66 80 80 (enkel tussen 10 & 12u) of info@animaltrust.be! Indien u nog geen abonnement heeft, gelieve dan sowieso te reserveren via e-mail. Opgelet: reserveren = betalen!


Tarief:
€ 50 voor een 10-beurtenkaart
1 beurt per half uur

Privé afhuren voor een asielhond
Wist u dat u de speelweide ook kan afhuren om met een asielhond te spelen? Dit kan wel enkel in de voormiddag tijdens onze openingsuren. Zo kan u met uw favoriete asielhond ook eens iets anders doen dan wandelen! Reserveren kan ter plaatse of via info@animaltrust.be! Het is niet toegelaten om eigen hond(en) bij een asielhond te laten. Uiteraard is de speelweide afhuren niet met elke hond mogelijk, sommige zijn hiervoor te moeilijk of te angstig. Vraag ernaar met welke hond dit mogelijk is!


Beschikbaarheid privé afhuren
Reserveren kan via 0498 66 80 80 (enkel tussen 10 & 12u) of info@animaltrust.be!

Zalige weide om onze hond te laten rennen en zwemmen!

Annelore V.

Openingsuren

Maandag: 10-12u
Dinsdag: 10-12u
Woensdag: 10-12u
Donderdag: 10-12u
Vrijdag: 10-12u
Zaterdag: 10-13u
Zondag: 10-13u
Feestdagen: 10-12u
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10-18u. Op smsjes wordt niet gereageerd.