Marley Marley
Ras: Franse Bulldog
Geslacht: Teef - gesteriliseerd
Geboren: 12-09-2016
Formaat: Middelgroot

Kan bij honden: ?
Kan bij katten:
Kan mee met de auto:
Kan bij kleine kinderen: ?
Kan bij grote kinderen:
Kan alleen thuis zijn:

Info:

Gelieve voor de adoptie niet te telefoneren of spontaan langs te komen aub. U kan zich kandidaat stellen door een mailtje te sturen naar info@animaltrust.be met wat meer uitleg over uw woon-, werk- & gezinssituatie en op welke dag u met heel het gezin zou kunnen komen kennismaken tijdens onze openingsuren. U ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van ons, maar dit kan wel enkele dagen duren. 

Marley is een rustige hond in huis. Ze is helaas nog steeds niet zindelijk, durft nog bijna dagelijks in huis plassen. ’s Nachts sliep ze in de keuken en dan durft ze ook haar grote behoefte doen in huis. Dit betekent dus helaas elke dag kuisen. Als ze in een bench zit, bijt ze hem kapot om eruit te geraken. Als ze alleen moet zijn, ook al ga je bvb maar 15 min naar boven, is ze ook meteen onzindelijk en bijt ze kussens, manden en ritsen kapot. Marley heeft jammer genoeg ook een allergie aan gras, bomen … Ze krijgt dan vaak uitslag. Maandelijkse spuiten hielpen haar niet. Ze krijgt wel af en toe een antibioticakuur en apoquel. Ze krijgt ook speciale voeding. Er is helaas geen permanente oplossing. Zij leefde samen met een andere hond, maar heeft wel baknijd naar de andere hond. Naar vreemde honden reageert ze wel heftig. Met de kat ging het wel goed. Naar het kindje van 2 jaar durft ze soms happen als zij in de zetel ligt en hij haar wil aaien. Overdag was zij vroeger gewoon om 8u alleen thuis te zijn, ondertussen zat zij in de keuken. Heeft wel een tijdje het kinderhekje proberen kapot bijten en ook de stijlen van de muur. Zij is niet wagenziek en rustig in de auto. Haar vorig baasje ging 4x per week met haar gaan wandelen, zij liep dan nooit los. Aan het wandelen aan de leiband is nog wat werk, want zij trekt nog aan de riem en durft ook uitvallen naar andere honden. Zij blaft of jankt niet onnodig, maar waakt wel wanneer het moet. De tuin heeft een stevige omheining nodig want anders zou ze durven ontsnappen. Ook als de deur opengaat, durft ze weglopen, zeker als er net iemand passeert op straat. Wanneer er iemand op bezoek komt, reageert zij heel vriendelijk maar durft daarbij wel eens opspringen. Zij is nog nooit agressief geweest, ook niet rond speeltjes of voeding. Enkel bij de dierenarts is ze heel paniekerig. De vorige eigenaars hebben haar gekocht als puppy bij particulieren. Ze hebben haar bij ons afgestaan op 2-02-2021 omdat er nog een kindje op komst is en het in hun situatie niet meer haalbaar is met al haar gezondheidszorgen en onzindelijkheid. Het is een handvol en vrij negatief tekstje, maar Marley is wel een heel lief hondje, die nog een kans verdient. We zoeken iemand met tonnen geduld en tijd om hopelijk Marley alsnog zindelijk te krijgen (dit is zeker niet onmogelijk).


Steun deze hond:

Wilt u deze hond steunen? Dan kan door een vrije bijdrage te storten op ons rekeningnummer BE17 7330 5656 9521 met als mededeling "steun en de naam van de hond"! Vanaf een bijdrage van 40€ ontvangt u hiervoor een fiscaal attest.

Wist u dat u tijdens de openingsuren met deze asielhond kan komen wandelen? Dit is volledig gratis! Het is echter ook mogelijk om de speelweide af te huren om met deze asielhond te spelen! Dit kan ook enkel in de voormiddag tijdens onze openingsuren. Prijs is 5€ per half uur en deze gaat integraal naar het asiel. Zo kan u met uw favoriete asielhond ook eens iets anders doen dan wandelen! Reserveren kan ter plaatse of via info@animaltrust.be! Het is niet toegelaten om eigen hond(en) bij een asielhond te laten.Meer info over de adoptie:

Wat zijn de voordelen om bij ons te adopteren?
• Kleinschalig asiel, dus we kennen onze honden heel goed en geven eerlijke informatie.
• Al onze honden worden gesteriliseerd of gecastreerd.
• Volledig gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid.
• Worden getrimd indien nodig.
• Worden zorgvuldig herplaatst, we zoeken een perfecte match tussen hond en baasje.
• Krijgen de kwalitatieve voeding Rescue Pet Food zodat ze mooi en gezond blijven.
• Worden op eventueel probleemgedrag bijgestuurd.
• Gaan dagelijks wandelen of spelen op onze grote speelweides.
• Wij voeren geen euthanasie uit.
• Het asiel is altijd verwarmd.

Hoe verloopt een adoptie?
• Gelieve voor de adoptie niet te telefoneren of spontaan langs te komen aub. U kan zich kandidaat stellen door een e-mail te sturen naar info@animaltrust.be met voldoende uitleg over uw woon-, werk- & gezinssituatie en op welke dag u met heel het gezin zou kunnen komen kennismaken tijdens onze openingsuren (wij zijn 7 dagen op 7 open van 10 tot 12u). U ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van ons, maar dit kan wel enkele dagen duren. 
• Wij vragen om bij de eerste kennismaking meteen alle leden van het gezin en eventuele eigen hond(en) mee te brengen. Wees er zeker van dat iedereen overtuigd is om een hond te adopteren alvorens contact op te nemen aub.
• Wij reserveren geen honden voor meerdere dagen. Het gebeurt te vaak dat ze dan te lang blijven zitten of hun kans op adoptie missen.
• Proefperiode is niet mogelijk. Wij zoeken voor onze honden een thuis voor de rest van hun leven, waar er tijd en geduld wordt opgebracht. Indien er zich toch problemen zouden voordoen, zijn wij er steeds om jullie te begeleiden.
• Wij plaatsen enkel honden om binnen te leven, ze mogen uiteraard overdag (afhankelijk van het ras) wel buiten verblijven.
• Wij kunnen er niet voor garant staan dat alle informatie van de vorige eigenaar voor de volle 100 % klopt.
• Hou dan ook steeds rekening met een aanpassingsperiode van 6 maanden.
• Wij raden u aan om 1 zak hondenvoeding bij ons aan te kopen, zodat er thuis eventueel rustig kan omgeschakeld worden. U vindt bij ons ook een mooi assortiment benodigdheden. Neem gerust al eens een kijkje op www.dirtydogz.shop
• U kan bij ons zowel cash als met Bancontact betalen.

Wat is de adoptieprijs?
• Jonger dan 6 maanden : 375 €
• Tussen 6 maanden en 1 jaar : 325 €
• Tussen 1 en 5 jaar : 275 €
• Tussen 5 en 10 jaar : 225 €
• Ouder dan 10 jaar : 100 €


<< Terug naar overzicht

STEUN ONS
VANDAAG NOG AUB

Help ons honden helpen!

Klik hier voor de verschillende mogelijkheden

Openingsuren

Maandag: 10-12u
Dinsdag: 10-12u
Woensdag: 10-12u
Donderdag: 10-12u
Vrijdag: 10-12u
Zaterdag: 10-12u
Zondag: 10-12u
Feestdagen: 10-12u
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10-18u. Op smsjes wordt niet gereageerd.