Wist u dat onze werking meer dan 7000 € per maand kost? U begrijpt dan ook vast wel dat wij dit niet volledig zelf kunnen financieren. Uw steun betekent dan ook veel voor onze honden. Elke kleine bijdrage helpt ons! Ons hondenasiel is een VZW, dus u bent zeker dat uw gift de dieren ten goede komt.

Voor een gift vanaf 40 € per jaar ontvangt u automatisch een fiscaal attest. Indien u stort moet u wel "gift" of "steun" vermelden, anders geldt het niet!

Enkel dankzij jullie giften kan onze goede werking blijven bestaan! Bedankt om ons werk mogelijk te maken en de honden die we helpen een deel van jullie leven te laten zijn. U ontvangst uw fiscaal attest steeds in februari van het volgende jaar.

U kan steeds een donatie doen op ons rekeningnummer IBAN BE17 7330 5656 9521 - BIC: KREDBEBB. Dan ontvangt u automatisch het volgende jaar een fiscaal attest. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bij mededeling zeker "gift" of "steun" vermelden, anders geldt het niet!

U ontvangst uw fiscaal attest steeds in februari van het volgende jaar.
Bedankt voor uw steun!
Onze vzw opnemen in uw testament, een prachtige gift voor de toekomst van onze vzw en de honden. U neemt hiervoor best contact op met uw eigen notaris.
Wist u dat u ons asiel ook volledig GRATIS kan steunen door uw dierenvoeding & -benodigdheden aan te kopen via www.dirtydogz.shop? Ontdek snel het ruime assortiment, plaats een bestelling en ondersteun zo onze asielhonden zonder dat het u iets kost! Alvast bedankt!
Op de site www.dirtydogz.shop kan u altijd een bestelling plaatsen van snacks of Rescue Pet Food, die wij continue nodig hebben in het asiel. U kan ons ook altijd een plezier doen met volgend materiaal: waspoeder, vuilniszakken, Dettol en andere kuisproducten (geen bleekwater). Voeding van andere merken kunnen wij niet gebruiken, wij geven enkel Rescue Pet Food. Op dit moment hebben we ook ruim voldoende dekens en handdoeken.
Graag verwelkomen we u voor een wandeling met een asielhond! Dit kan enkel tijdens de openingsuren. Kinderen jonger dan 16 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Wij vragen om minstens 30 minuten te wandelen, de hond niet in contact te laten komen met andere honden en zeker niet los te laten. Grote groepen worden niet toegelaten omdat dit teveel stress geeft voor onze honden. Kleine groepen (max 5 pers) vormen geen probleem. Gelieve de honden wel altijd rustig te behandelen en niet te roepen of te lopen.
Heeft u een voorwerp / item van een bepaalde waarde? Dan kan u het aan ons schenken zodat wij het kunnen veilen tvv ons asiel!
Naast onze jaarlijkse opendeurdag ontbreekt het ons helaas aan tijd om zelf nog andere dingen te organiseren. U kan ons dus steeds helpen door zelf een actie of evenement te organiseren (fuifje, tombola, wafelenbak, inzameling ...).

STEUN ONS
VANDAAG NOG AUB

Help ons honden helpen!

Klik hier voor de verschillende mogelijkheden

Openingsuren

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10-18u. Op smsjes wordt niet gereageerd.
Wij werken enkel nog op afspraak voor adopties en afstanden. Om vrijwillig te komen wandelen met de honden, kan u hier klikken voor alle nodige info.