Wist u dat onze werking meer dan 7000 € per maand kost? U begrijpt dan ook vast wel dat wij dit niet volledig zelf kunnen financieren. Uw steun betekent dan ook veel voor onze honden. Elke kleine bijdrage helpt ons! Ons hondenasiel is een VZW, dus u bent zeker dat uw gift de dieren ten goede komt.

Voor een gift vanaf 40 € per jaar ontvangt u automatisch een fiscaal attest. Indien u stort moet u wel "gift" of "steun" vermelden, anders geldt het niet!

Enkel dankzij jullie giften kan onze goede werking blijven bestaan! Bedankt om ons werk mogelijk te maken en de honden die we helpen een deel van jullie leven te laten zijn.

U kan onderstaand kiezen om online een éénmalige of maandelijkse gift te doen. Opgelet, voor online donaties kan u geen fiscaal attest ontvangen! Indien u graag een attest wil, schrijft u best over via uw bank op ons rekeningnummer IBAN BE17 7330 5656 9521 - BIC: KREDBEBB. Dan ontvangt u automatisch een fiscaal attest. U moet wel "gift" of "steun" vermelden, anders geldt het niet! Dit rekeningnummer wel enkel gebruiken voor donaties aan het asiel, niet voor het pension, voeding of andere zaken aub!

Eénmalige gift via Bancontact
Eénmalige gift met Bancontact

Verras ons met een eenmalige gift! Zonder uw steun kan onze goede werking niet blijven bestaan! Elke gift is welkom, hoe klein ze ook is! Kies uw gewenste bedrag en druk op 'Steun ons'. U wordt doorverwezen naar onze betaalpagina.

Eénmalige gift via Credit Card
Eénmalige gift met Visa/MasterCard

Verras ons met een eenmalige gift! Zonder uw steun kan onze goede werking niet blijven bestaan! Elke gift is welkom, hoe klein ze ook is!
Maandelijkse gift via Credit Card
Maandelijkse gift met Visa/MasterCard

Steun ons met een maandelijkse gift! Vanaf een gift van €35 per maand wordt uw naam vermeld bij een hond naar keuze! Klik hier voor een overzicht van onze formules.

Sponsorpakketten voor 1 jaar

 

500 €

1000 €

Twee vrijkaarten voor onze evenementen

x

x

Uw logo op onze onderleggers opendeurdag

x

x

Uw logo op onze sociale media (facebook, twitter, instagram)

x

x

Uw logo op onze website

 

x

Uw banner op alle evenementen

 

x


Sponsoring opendeurdag onderleggers BBQ

1 vakje = 100 €


Alvast bedankt voor uw steun!

Onze vzw opnemen in uw testament, een prachtige gift voor de toekomst van onze vzw en de honden. U neemt hiervoor best contact op met uw eigen notaris.
Wist u dat u ons asiel ook volledig GRATIS kan steunen door uw dierenvoeding & -benodigdheden aan te kopen via www.rescuepetshop.be? Ontdek snel het ruime assortiment, kies ons asiel als goed doel en doneer zo 5% van uw aankoopbedrag! Alvast bedankt!
Op de site http://www.rescuepetshop.be/ kan u altijd een bestelling plaatsen van snacks of Rescue Pet Food, die wij continue nodig hebben in het asiel. U kan ons ook altijd een plezier doen met volgend materiaal: waspoeder, vuilniszakken, Dettol en andere kuisproducten. Voeding van andere merken kunnen wij niet gebruiken, wij geven enkel Rescue Pet Food. Op dit moment hebben we ook ruim voldoende dekens en bleekwater.
Graag verwelkomen we u voor een wandeling met een asielhond! Dit kan enkel tijdens de openingsuren. Kinderen jonger dan 16 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Wij vragen om minstens 30 minuten te wandelen, de hond niet in contact te laten komen met andere honden en zeker niet los te laten. Grote groepen worden niet toegelaten omdat dit teveel stress geeft voor onze honden. Kleine groepen (max 5 pers) vormen geen probleem. Gelieve de honden wel altijd rustig te behandelen en niet te roepen of te lopen.
Heeft u een voorwerp / item van een bepaalde waarde? Dan kan u het aan ons schenken zodat wij het kunnen veilen tvv ons asiel!
Naast onze jaarlijkse opendeurdag ontbreekt het ons helaas aan tijd om zelf nog andere dingen te organiseren. U kan ons dus steeds helpen door zelf een actie of evenement te organiseren (fuifje, tombola, wafelenbak, inzameling ...).

STEUN ONS
VANDAAG NOG AUB

Help ons honden helpen!

Klik hier voor de verschillende mogelijkheden

Openingsuren

Maandag: 10-12u
Dinsdag: 10-12u
Woensdag: 10-12u
Donderdag: 10-12u
Vrijdag: 10-12u
Zaterdag: 10-13u
Zondag: 10-13u
Feestdagen: 10-12u
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10-18u. Op smsjes wordt niet gereageerd.

Met dank aan