top of page

Steun ons asiel

Wist u dat onze werking meer dan 7000 € per maand kost? U begrijpt dan ook vast wel dat wij dit niet volledig zelf kunnen financieren. Uw steun betekent dan ook veel voor onze honden. Elke kleine bijdrage helpt ons! Ons hondenasiel is een VZW, dus u bent zeker dat uw gift de dieren ten goede komt.

Enkel dankzij jullie giften kan onze goede werking blijven bestaan! Bedankt om ons werk mogelijk te maken en de honden die we helpen een deel van jullie leven te laten zijn. U ontvangst uw fiscaal attest steeds in februari van het volgende jaar.

 

DONATIES

U kan steeds een donatie doen op ons rekeningnummer IBAN BE17 7330 5656 9521 - BIC: KREDBEBB. Voor een gift vanaf 40 € per jaar ontvangt u automatisch een fiscaal attest. Indien u stort moet u wel "gift" of "steun" vermelden, anders geldt het niet! Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven.

U ontvangst uw fiscaal attest steeds in februari van het volgende jaar.
Bedankt voor uw steun!

 

TESTAMENT / LEGAAT
Onze vzw opnemen in uw testament, een prachtige gift voor de toekomst van onze vzw en de honden. U neemt hiervoor best contact op met uw eigen notaris.

 

STEUN ONS GRATIS VIA DE WEBSHOP DIRTY DOGZ

Wist u dat u ons asiel ook volledig GRATIS kan steunen door uw dierenvoeding & -benodigdheden aan te kopen via www.dirtydogz.shop? Ontdek snel het ruime assortiment, plaats een bestelling en ondersteun zo onze asielhonden zonder dat het u iets kost! Alvast bedankt!

STEUN ONS DOOR AAN TE KOPEN BIJ

Trooper : www.trooper.be/AT
Marko : www.leuksteuntje.be


MATERIAAL (VER)KOPEN OF DONEREN

Op de site www.dirtydogz.shop kan u altijd een bestelling plaatsen van snacks of Rescue Pet Food, die wij continue nodig hebben in het asiel. U kan ons ook steeds een plezier doen met volgend materiaal: waspoeder, vuilniszakken, Dettol en andere kuisproducten (geen bleekwater). Voeding van andere merken kunnen wij niet gebruiken, wij geven enkel Rescue Pet Food. Op dit moment hebben we ook ruim voldoende dekens en handdoeken.
 

VOORWERPEN LATEN VEILEN
Heeft u een voorwerp / item van een bepaalde waarde? Dan kan u het aan ons schenken zodat wij het kunnen veilen tvv ons asiel!

 

ORGANISEER EEN ACTIE OF EVENEMENT

Naast onze jaarlijkse opendeurdag ontbreekt het ons helaas aan tijd om zelf nog andere dingen te organiseren. U kan ons dus steeds helpen door zelf een actie of evenement te organiseren (fuifje, tombola, wafelenbak, inzameling ...).

​ELKE EURO MAAKT
EEN VERSCHIL!
whisky.jpeg
bottom of page